WOMENSHEALTHZONE.ORG

  About Us  |  Policy  |  Contact
Clomid

Varje kvinna vill bära och föda ett barn. Denna efterlängtade händelse vill uppleva och känna. Och den här drömmen är så verklig och nära, att vi ibland inte tror att du kan möta vissa problem. Och nära när man försöker bli gravid, vi förstår att ingenting är inte lätt. Och det visar sig att behålla på sina händer en efterlängtad skatt, har att utstå obehag: undersökning, diagnos, konsultation, behandling.

Köpa Clomid online

Köp Clomid

Hittills, den farmaceutiska marknaden kan erbjuda ett stort antal fertilitet droger för kvinnor som ibland bara vilse. Men eftersom du gick till läkaren, det kommer att hjälpa. Men för att vara kunniga, du måste känna till de grundläggande medicin för infertilitet som rekommenderar och använder ofta:
Clomid – detta läkemedel anses vara de mest berömda och effektivt och på hyllorna i många apotek i 25 år. Det är oftast förskrivs till kvinnor med infertilitet på grund av avsaknad av ägglossning, och även om det inte finns någon menstruation under sex månader. Clomid stimulerar produktionen av östrogen på en låg nivå, och saktar ner på en förhöjd nivå. När det används i små doser stimulerar ägglossning. Om du började behandlingen, kursen bör regelbundet genomgå undersökning av en gynekolog.

För närvarande, var femte familj står inför detta problem, såsom infertilitet. Naturligtvis, du kan ge upp, skrika i en kudde och applicera på kroppen förmyndare och förmynderskap för ett barn som har antagits. Men, å andra sidan, du kan tävla. Först prata med din partner, sitta ned vid förhandlingsbordet och att tänka på hur man ska närma sig detta problem. För det andra, hitta en bra läkare, en specialist på detta område som skulle kunna hjälpa dig med den situationen. Detta kan vara på grund av stress och nerver i ditt liv, då du bara behöver ta en semester och spendera den med nära och kära, koppla av och glömma.


Historia:

Clomid först började användas som en fertilitet medicin i början av 1970-talet, i Usa. Nu detta läkemedel är allmänt känd och utanför Usa. Nu är det tillgängligt under namnen: clomid, serophen, seafar, omifin, pergotime, hanafin, Bynum, Closter, ovomit och clostilbegyt.

Former av produkten:
Clomid kommer oftast i form av tabletter på 50 mg.

Säkerhet:

Vissa patienter som har använt clomid, pratade om dimsyn och andra synstörningar såsom blinda fläckar och blottande. Dessa symtom uppträder vanligen vid höga doser och långvarigt bruk och försvinner ofta efter ett par dagar. Det har förekommit fall av långvarig visuella störningar. När du tar clomid måste du vara försiktig vid bilkörning och att använda tunga maskiner. Om du får dessa symtom bör avbryta behandlingen och genomgå en läkarundersökning.

Information från vad hjälper Clomid:

Clomid är ett läkemedel som tillhör gruppen av östrogen eller gulkroppshormon. Det används i knapphändiga och sällsynta menstruation eller amenorré. En annan indikation för förskrivning av Clomid är en kvinnlig infertilitet orsakas av endokrina sjukdomar, vilket ledde till en brist på ägglossning.

Stimulering av ägglossning genomfört olika droger, dock. Läkare föreskrivna inledningsvis Clomid eller dess analoger (Klostilbegit, Serafin, Clomiphene eller Ovitrel). Är läkemedel direkt stimulering som leder till ökad syntes av hormoner som stimulerar äggstockarna. Den aktiva substansen i detta läkemedel är clomiphene. Clomid är tillgängligt i tabletter som innehåller femtio mg klomifencitrat. De är Förpackade i blister av tio var och en kartong innehåller tio konvolut.

De huvudsakliga farmakologiska verkan av läkemedlet Clomid – anti-östrogen. Det blockerar östrogen receptorer i hypotalamus och äggstockarna. Det ökar utsöndring av hypofysen gonadotropiner (FSH och LH), som stimulerar mognaden och endokrin aktivitet av hårsäcken. En följd av denna åtgärd är stimulering av ägglossning och ökade koncentrationerna av estradiol i blodet.

Clomid är indicerat för sådana sjukdomar som infertilitet orsakas av sekundär äggstockscancer hypofunction, huvudsakligen på grund av hypotalamus-hypofys-störningar.

Kontraindikationer för förskrivning av Clomid är sjukdomar och tillstånd av kvinnor:
• tumör eller insufficiens av hypofysens funktion.
• svår njursvikt och nedsatt misslyckanden.
• cystor på äggstockarna;
• uterin blödning av okänt ursprung.
• graviditet.

Indikationer för ägglossningsstimulerande

I vissa kvinnor ägglossningen inträffar sällan, eller aldrig kommer. Det är en endokrin faktor infertilitet. Om infertilitet säga i de fall där ett gift par i ett år har ett regelbundet, minst en gång i tre dagar, en intim relation, inte skyddas, och den utformning inte förekomma. Detta är en indikation för undersökning av båda parter.

I kvinnliga, isolerade och manlig infertilitet. I detta fall, stimulering av ägglossning med hjälp av läkemedel, särskilt Clomid, ingenting. Dessutom är denna metod som behandlar barnlöshet är inte acceptabelt för äggledarna, livmodern, immun infertilitet. För att besluta om att lösa för att stimulera ägglossningen läkemedel (Clomid), en kvinna som skulle genomgå en omfattande undersökning. Stimulering av ägglossning är indicerat för oregelbunden menstruation, som kallas "anovulation". Du bör också besöka fertilitet specialist och hane för uteslutning av manlig infertilitet.

Granskning innan ägglossning

Före utnämningen av ägglossning stimulering är nödvändig för att utföra en del tester för att fastställa hälsotillståndet hos kvinnor. Också genom att använda ytterligare tester för att avgöra vilken metod är det möjligt att stimulera bildningen av äggblåsor, och det finns inga kontraindikationer för användning av droger.

Sedan avslutar:

 • vad är behandling plan acceptabla.
 • vilken dos av läkemedel (Clomid) kan rekommenderas för behandling.
 • om du behöver mer avancerad terapi;
 • lämplig för stimulering av Clomid.
Först, för att utesluta tubal faktor infertilitet in öppetståendet av äggledarna. Om hindret är Clomid och andra droger – gestagen, kommer inte att leda till det önskade resultatet.

För att avgöra öppetståendet av äggledarna med hjälp av sådana metoder för diagnostik.

1. Den metrosalpingography, som är en icke-kirurgisk metod där ett diagnostiskt syfte x-ray. Det har nackdelen av kvinnors reproduktiva organ utsätts för alltför hög strålning belastning.

2. Ultraljud metrosalpingography. Det är en modern metod för att kontrollera öppetståendet av rör, som är snabb och smärtfri och snabb. Det sker efter menstruation i öppenvården. För att se äggledarna, deras genom den cervikala kanalen är fylld kontrastmedel. Läkare av funktionell diagnostik ser konturerna av livmoderhålan, tillstånd av livmoderslemhinnan, förekomst av myom och hårsäckarna. Han ser ut om vätskan i peritoneal hålighet, vad är konturerna av äggledarna, deras plats.

3. För att bekräfta diagnosen tilldelats endoskopisk laparoskopi. Det anges när röret sitter sammanväxningar från bukhålan. Under operationen, att dissekera sammanväxningar och återställa öppetståendet av rören.

Om äggledarna är svårt, stimulering av ägglossning är inte föreskrivna och Clomid inte tillämpas, som i detta fall, ökar risken för utomkvedshavandeskap.

Indikationer för användning

  Clomid har utvecklats för:
 • Stimulering av ägglossning hos kvinnor med anovulatorisk cykel
 • Eliminering av amenorré på grund av otillräcklig produktion av gonadotropin
 • Behandling av androgenbrist hos män och oligospermia
 • Diagnos av orsakerna till nedsatt gonadotropiska funktioner i hjärnan (hypofysen).

Dessutom Clomid används aktivt i bodybuilding och sport för att normalisera kroppens arbete på produktionen av kroppsegna hormoner efter en kurs av steroider. En sådan användning är inte tillhandahålls av tillverkare av läkemedel och är ett resultat av personlig erfarenhet av män som deltar i byggandet av kroppen. Därför är, några av de läkare kommer att kunna ge råd och förskriva ett botemedel för detta ändamål.

Sammansättningen av förberedelse

Innehållet av den aktiva substansen av klomifencitrat i en tablett Clomid 50 mg.

Medicinsk egendom

Den aktiva komponenten av Clomid klomifencitrat, som tillhör gruppen antiestrogenic agenter. Användning i små doser leder till en ökad produktion av gonadotropiner: prolaktin och hormoner med follikelstimulerande och luteiniserande åtgärder, som bidrar till ägglossning.

Om kroppens östrogen innehållet är lågt, Clomid har en måttlig östrogena effekt, och i händelse av höga innehåll – antiestrogenic. Tar stora doser aktiverar produktionen av gonadotropiner.

Clomid vs Clomiphene

Ultraljudsundersökning av de reproduktiva organen, tillsammans med metrosalpingography, som ingår i komplexa studier på tröskeln stimulering av ägglossning. Denna studie genomfördes två gånger i månaden: för det första, under menstruationen, och sedan på tjugonde dagen i menstruationscykeln. Utan denna studie, Clomid är inte föreskriven.

En obligatorisk undersökning innan ägglossning är FEL-test. Med hans hjälp för att bedöma den pool av hårsäckarna, dvs ovariell reserv. Gör det under ultraljudsundersökning, som är mer informativ när du använder vaginal sensor. Om storleken på äggstockarna är otillräcklig, intensiteten i flödet där är nedsatt, det innebär att äggstockarna förbehåller oss är ofördelaktig för befruktningen.

Eftersom ägglossningen beror på nivåer och nyckeltal av hormoner, den obligatoriska studie är bestämning av deras nivåer i serum.

Att undersöka innehållet i sådana hormoner:

 • 1. Follikelstimulerande hormon (FSH). Blodprov pass på fjärde dagen av menstruationscykeln.
 • 2. Luteiniserande hormon (LH). Denna analys sker även på den fjärde dagen av cykeln. Om nivån av FSH och LH i blodet är otillräcklig, ordinera mediciner som innehåller dem.
 • 3. Prolaktin, som syntetiseras av hypofysen. Blod hyra alla dagar i menstruationscykeln.
 • 4. Estradiol är den mest aktiva kvinnliga könet hormoner, som produceras i äggstockarna. Blod för att bestämma den koncentration som att gå från den fjärde till och med den sjunde dagen av menstruationscykeln.
 • 5. Androgener, som är manliga könshormoner. Könsidentitet är en av orsakerna till endokrina infertilitet.
 • 6. Sköldkörteln hormoner som påverkar folliculogenesis. De är att utforska alla dagar i menstruationscykeln.

Clomid. Farmakologisk stimulering av ägglossning

Clomid har som bieffekt:
• huvudvärk, yrsel,
• autonom dysfunktion, som manifesteras av tidvatten;
• illamående;
• nedsatt kvalitet av vision.
• polycystiska äggstockar.

Med syfte att stimulering av ägglossning den första omgången varar i fem dagar. Dosen är femtio milligram. Om ägglossning sker, då finns det inget behov av att öka dosen i följande uppehållstider. Om den förväntade åtgärder inte förekomma, dock inte tidigare än trettio dagar efter den första administreras andra fem-dagars behandlingscykel. Clomid tas i en dos av hundra milligram dagligen.

Om nödvändigt, utse en tredje samma cykel av behandling med läkemedlet Clomid. Om du inte har ägglossning, fortsatt användning av detta läkemedel för behandling av anovulation inte anses lämpligt. Då måste vi hitta andra sätt för behandling av infertilitet. Efter stimulering av ägglossning med Clomid ofta mognad flera folliklar och flera graviditet uppstår.

För framgångsrik behandling av infertilitet, läkaren bör upprätta ett Protokoll stimulering av ägglossning. Varje kvinna behöver ett individuellt förhållningssätt till behandling av sjukdomen.

Protokollet bör tas hänsyn till sådana nyanser:
• resultaten av studien.
• ålder av makarna.
• varaktighet av avsaknad av graviditeten.
• rätt medicinering.

Det är inte alltid stimulering av ägglossning leder till spontan graviditet. Ibland när det är nödvändigt att ta till assisterad befruktning. Specialist i detta fall måste välja hur befruktning: ICSI, eller användning in vitro-fertilisering. Dock, i vissa fall, till exempel i avsaknad av livmodern, som erhållits som en följd av stimulering med Clomid, ägget kan användas för planering av graviditet i en surrogatmamma.

I så fall, när för infertilitet behandling med clomid, tillstånd av hårsäckarna kontrolleras med ultraljud. Bara när storleken av den dominanta follikeln nått tjugo millimeter, som administreras humant Koriongonadotropin. Detta är graviditet hormon. Dess koncentration i blodet börjar stiga omedelbart efter förekomsten av en graviditet.

Efter HCG, efter fyrtioåtta timmar efter ägglossning. Då läkaren planer på att sparring. Samlag bör ske dagligen fram till slutet av tiden för ägglossning. Om det kommer lyckade graviditeter, bekräftat med ultraljud och bestämning av HCG, är föreskrivna progesteron för att balansera två faser av menstruationscykeln och för att behålla den gula kroppen av äggstockarna.