WOMENSHEALTHZONE.ORG

  About Us  |  Policy  |  Contact
Nolvadex

Bröstcancer är en elakartad tumör i bröstet, som leder i vissa fall till döden för patienten. Snabb behandling och behandling för att öka chanserna för tillfrisknande.

Köpa Nolvadex online

Köp nolvadex

Det skede av sjukdomen
Det är viktigt att avgöra i vilket stadium att sjukdomen eftersom behandling beroende på scenen annorlunda. Den första etappen av bröstcancer manifesteras i form av ett sigill som inte är större i diameter 20 mm. Berusning är det inte. Metastaser inte detekteras. Om du söker hjälp i detta skede av sjukdomen, risken för kvinnor i återhämtning hög.

Den andra fasen upptäcks då tumören är 50 mm, för att hitta metastaser i regionala armhålan noder. Prognosen för återhämtning är positiva, om än inte för att starta och tid att behandla detta skede.

Tredje tumör mer än 50 mm, metastasering till skelett och inre organ. Prognosen för återhämtning är ogynnsamma, eftersom metastaser försvåra kampen mot sjukdomen.

Fjärde etappen resultat tillståndet i kroppen av berusning, plötslig viktminskning, aptitlöshet. Immunförsvaret är försvagat på grund av detta metastaser imponera på en stor skala kroppen. Återhämtningen i detta fall är 10%.
Symtom på sjukdomen
Bröstcancer symptom kan vara:

  • tät tillväxt av bröstkörtlarna som på palpation är inte smärtsamt,
  • ändra kontur och form på brösten;
  • huden på brösten blir rynkig och upprättas.
  • obehag eller smärta i ena bröstet;
  • svullnad av bröstvårtan;
  • utsöndringen blandat med blod från bröstvårtan;
  • svullna lymfkörtlar på den sidan, som drabbade bröstet.
Precis som alla andra sjukdomar, cancer i bröst har fyra stadier i sin utveckling.

Välj dosering : 10mg , 20mg

Nya generationens läkemedel

De senaste åren onkologer för behandling av bröstcancer som började tillämpa en ny generation av läkemedel, som framställs på basis av innehållet i fulvestrant. Den fulvestrant är en representant för en ny klass av anti-östrogen läkemedel som har en hämmande effekt på den proliferativa egenskaper av östrogen.

Den fulvestrant har en direkt inverkan på östrogen receptorer på ytan av cancerceller. Läkemedlet lägger till dessa receptorer, vilket ger låskraften. I detta avseende, östrogener är inte längre kunna påverka tumörcellerna genom att förhindra dem från att dela och därmed döden.

Usa gav tillstånd under 2002 för användning av fulvestrant som en kompletterande behandling vid behandling av hormoneproducing bröstcancer med metastaser i kvinnor i postmenopause.

Studier har visat låg toxicitet av preparat på basis av fulvestrant. Tillsammans med detta, livskvaliteten för patienter med bröstcancer, som får behandling med läkemedel på grund av fulvestrant mycket bättre i motsats till patienter som behandlas med andra anti-östrogen läkemedel.

Forskare vid University of Minnesota, med fokus på nyligen genomförda studier har kommit till slutsatsen att läkemedel på grund av fulvestrant har effektiva åtgärder vid behandling av återkommande epitelial äggstockscancer. Med fokus på erhållna data, forskarna kom till slutsatsen att mekanismerna för utveckling av återkommande epitelial äggstockscancer är liknande med bröstcancer.

För en mer detaljerad förklaring av de likartade mekanismer i utvecklingen av dessa två cancerformer, forskare behöver för att göra mer detaljerade studier, och samtidigt arbeta för säkra metoder för behandling. I framtiden hoppas forskarna att lösa många svåra problem som rör behandling av cancer i bröst och äggstockar.

Kontraindikationer:

individuell intolerans till komponenter, graviditet och amning. Med försiktighet är föreskriven för patienter med diabetes, oftalmologiska sjukdomar, nedsatt njurfunktion, trombos. Liksom leukopeni och användningen av indirekta antikoagulantia.

Några ord om hormonbehandling

Hormonell behandling av bröstcancer är också en relativt skonsam metod för behandling. Kärnan i metoden är att blockera specifika östrogen receptorer eller hämning av syntesen av kvinnliga könshormoner, som de ofta blir de viktigaste cancerframkallande factormore utvecklingen av cancer. För att skydda sig från negativa effekter av östrogen kan vara med hjälp av kirurgi. För att göra detta, läkare utföra ooforektomi och kirurgisk borttagning av äggstockarna, eftersom äggstockarna är den huvudsakliga källan av kvinnliga hormoner.

Hormonbehandling

Gormonoterapii mer än 100 år sedan, var det konstateras att utveckling och tillväxt av tumören i denna sjukdom är beroende av äggstockarnas funktion. De hormoner som de producerar, inte bara bidrar till regleringen av normal aktivitet i bröstkörtlarna, men kan också provocera fram utvecklingen av tumörer.

Baserat på denna teori, lång utövas verksamhet som tillsammans med avlägsnande av bröstkörtlar var gjort ooforektomi. Men så en cancer behandling som inte alltid leder till önskat resultat.

Nyligen har forskare upptäckt att ett positivt svar till eliminering av effekterna av östrogen och progesteron, kan inte ge alla patienter. Endast 30-40% av tumör celler upptäcktes albuminous ämnen receptorer, vilket gör att svaret på hormonell påverkan ger tillväxt och utveckling av patologisk process.

Den öppnar nu banar väg för utveckling av nya läkemedel. Några av dem kan blockera de receptorer (tamoxifen), medan andra hämmar produktionen av östrogen (femar, aromazin).

Trots detta, i vissa länder och kliniker fortfarande behandling med borttagande av äggstockarna för upptäckt och behandling av bröstcancer. För unga kvinnor som är i fertil ålder att denna intervention är inte alltid motiverade, eftersom det leder dem in i ett bestående tillstånd av klimakteriet. Jag måste säga att de läkemedel som hämmar äggstockarnas funktion också leda till kränkningar av cykeln och brist på menstruation, men det är reversibilitet av processen.

Tamoxifen

Antiöstrogen drog med antitumör egenskaper. Tamoxifen är tablett form av utsläpp av aktiv substans är tamoxifen citrate. Extra ingredienser är: kalcium kalciumdivätedifosfat fosfat -, laktos -, kiseldioxid kolloidal, magnesiumstearat, povidon och andra.

Efter intag av lättsmält, den maximala koncentrationen i plasma observerades inom 4-7 timmar (vid användning av enkel dos). Graden av bindning till blod plasma proteiner – 99%. Metaboliseras i levern och utsöndras i avföring och urin.

Om botemedel för bröstcancer

Vid tillämpningen av läkemedlet bör ta hänsyn till det faktum att piller ökar risken för graviditet, vilket är kontraindicerat under behandling. Därför under behandling är det viktigt att använda hormonella eller mekaniska preventivmedel. Under cancerbehandling, kvinnor bör genomgå regelbundna gynekologiska undersökningar. Om spotting från slidan eller blödning, piller stopp.

20% av maligna tumörer som diagnostiseras hos kvinnor som har bröstcancer. Cancer är en sjukdom som varje år mer och mer utbredd och yngre. Innan bröstcancer diagnostiseras främst kvinnor över fyrtio år. Nu finns det fall av sjukdomen hos kvinnor i trettio år. I detta avseende finns en växande efterfrågan på narkotika för bröstcancer. Hur man välj ett läkemedel strategi, som väljer läkare, och därmed valet av läkemedel påverkas av tillståndet i-receptorer i kroppen för stora kvinnor.

Onkologer det finns två typer av tumörer: den Första typen ERTS-positiva. Tumören har hormon receptorer för östrogen. I en sådan situation, cancer celler aktivt växa och även på grund av det faktum att de får en konstant tillförsel av hormonet östrogen. Det främjar inte bara snabb tillväxt, men också en aktiv reproduktion av celler. Den andra typen Om tumören är av den andra typen, men är tilldelade till läkemedel som kallas anti-östrogena.

Är tamoxifen, Herceptin och andra läkemedel som blockerar hormonella recept på själva tumören. Genom att blockera hormoner, tumören hämmar dess tillväxt. I medicinsk praxis, sådana läkemedel som kallas selektiv estrogen receptor modulatorer (SMER). Medan dessa läkemedel är för malignitet, det är relativt säkert. Vissa forskare tror att vi i framtiden kommer att hitta mediciner som inte bara bromsa tillväxten av cancerceller, men också leda till deras undergång.

Viktigt! Först efter en omfattande undersökning för att bekräfta diagnosen och avgöra hur långt din cancer, din läkare kan förskriva vissa läkemedel för bröstcancer. I de tidiga skedena, innan det fanns metastaser är radikal mastektomi: borttagning av bröstkörtlar, fettvävnad runt lymfkörtlar.

Medicinsk behandling är nödvändig i en stor volym, om tumören sprider sig. Läkare ordinera läkemedel som kan agera kraftfullt, men tillåt dig att uppnå långvarig remission av sjukdomen. Hormonbehandling ofta innebär administration av naturliga läkemedel hormoner som östrogen. De undertrycka binjurefunktion. Behandlingen bör pågå i flera år utan avbrott. Om rehabiliteringen har avbrutits, börja om från början. Viktigt! De viktigaste riskfaktorer bidrar till utveckling av den beskrivna sjukdom är ärftlighet, sköldkörtelsjukdom, abort och sen graviditet, inga födelse, under hela livet, bröstet, förekomst av benigna tumörer.

Under kemoterapi, läkare använder dessa droger som cytotoxiska medel. Det läkemedel mot bröstcancer, som kan blockera cell spridning. Särskilda mediciner som läkaren föreskriver först efter att alla genomfört ytterligare forskning. Vid 0, 1 och 2-stegs läkemedel kan inte ens utses. I en sådan situation är det viktigt att snabbt utföra operationen och försök att bli av med tumören.

Efter operation är alltid tilldelade till strålbehandling. Det finns redan läkare kan ordinera mer piller beroende på patientens status och risken för återfall. En sak är klar, att förskriva läkemedel från bröstcancer i sig kommer inte att fungera. Först efter att ha gjort ytterligare tester och bekräftelse av diagnos, fastställande av omfattningen av cancer, lokalisering och exakt vilken skostorlek du kan tilldela vissa piller. Dessutom, piller är inte det enda och grundläggande sätt av behandling, utan snarare en kompletterande åtgärd vid behandling.