WOMENSHEALTHZONE.ORG

  About Us  |  Policy  |  Contact
Yasmin

Bland preventivmedel en av de första platser som tillhör den hormonella orala läkemedel. Valet av läkemedel i våra apotek är tillräckligt stor. Naturligtvis, för att välja rätt preventivmedel för en kvinna är det lämpligt att kontakta läkare. Ofta experter rekommenderar piller yasmin, som har vissa fördelar i jämförelse med andra liknande fonder. Fundera på vad är detta läkemedel, vad är det recensioner på yasmin preventivmedel.

Köp Yasmin på nätet

Arteriell eller venös trombos, blockering av blodkärl av blodproppar (trombos), cerebrovaskulär; Migrän i historia, högt blodtryck, som är svår att behandla; angina, Vissa former av inflammation i bukspottkörteln (pankreatit (inflammation i bukspottkörteln), diabetes mellitus, Allvarliga lever-patologi, inklusive neoplastisk sjukdom, nedsatt fel, njursvikt, Vaginala blödningar av okänd karaktär, Hormon-beroende maligna sjukdomar, i synnerhet könsorgan; Graviditet och amning; Enskilda intolerans mot komponenter i medicin.


Köp nu

Under vissa förhållanden och sjukdomar yasmin preventivmedel ta med försiktighet och endast under medicinsk övervakning. Dessa inkluderar sjukdomar i det kardiovaskulära systemet, hög kolesterol i blodet, angioödem, cirkulationssystemet (systemisk lupus erythematosus, Crohns sjukdom) och postnatala perioden. Det är värt att nämna att experter säger den förmåga av preventivmedel yasmin för att minska risken för utveckling av inflammation i könsorganen, cancer i livmoder kropp och äggstockscancer, bröstcancer och mastopathy, utomkvedshavandeskap, benskörhet under klimakteriet. Preventivmedel Yarina gör du för att undvika en oönskad graviditet. Viktigast av allt, innan du använder läkemedlet kommer att bli bekant med alla kontraindikationer och biverkningar. Läkemedel är endast nödvändigt att strikt följa kommentaren till det.

Piller yasmin är ett modernt läkemedel avsedda för att förhindra graviditet och normalisera menstruationscykeln hos kvinnor i åldern 18 till 40 år. Läkemedlet rekommenderas att tas cykliskt, eftersom de från första reception börja ske betydande förändringar i livmoderhalsen.

Indikation för användning av preventivmedel Jasmine

Innan du använder detta läkemedel, bör du kontakta din gynekolog. Det hormonella systemet av den kvinnliga kroppen är inte svårt att bryta, och dess återhämtning kan ta en hel del tid. Det är därför behandlande läkare är skyldig att undersöka dig helt innan du gör en slutsats om användningen av detta preventivmedel.

Ta preventivmedel Jasmine bör regelbundet för att bli av med mellanliggande blödning och utseendet på oregelbunden menstruation.

Genom att köpa denna preventivmedel bör vara särskilt noga med att läsa den bifogade instruktioner! Ett paket av Jasmin p-piller kommer att vara tillräckligt för exakt 21 dagar, med hänsyn till den 7-dagars paus. I grund och botten, på 2: a dagen efter pausen med att ta detta läkemedel, menstruationen börjar.

P-Jasmine (Yasmin)är en modern, mycket effektivt preventivmedel. I tillägg till preventivmedel egenskaper, dessa tabletter har läkemedel funktioner som hjälper en kvinna att lösa problem relaterade till hälsa. Detta läkemedel är helt säkert för den kvinnliga kroppen och kan användas även för en mycket lång tid, därför är alla recensioner om p-piller Jasmine bara positivt.

tar p-piller

När piller från STORBRITANNIEN som slutade, och för att få fler inte var möjligt, jag bestämde mig för att ändra medicinering och försöka hitta något... De piller jag tog i tider då för att vara säker. Ibland, när jag minns våra ungdomar, inte så många olika preventivmedel, främst kondom. Köpa P-Piller !

Många kvinnor kommer att uppleva stora svårigheter medan du tar p-piller. De flesta av dem gå upp i vikt och långt du kan kasta det. Detta händer på grund av piller hormoner. Alla p-piller innehåller hormonet östrogen.

Farmakologer har ännu inte uppfann p-piller som gå ner i vikt, men det finns flera märken efter vilken vikt har skrivits in, inte så mycket med andra. En sådan åtgärd är att ett varumärke ortho Tri-Cykel". Många kvinnor säger att när du tar detta läkemedel, att de går upp i vikt mycket mer långsamt.

Naturligtvis varje person är olika och samma läkemedel i två olika kvinnor, kan orsaka helt olika reaktioner.

Trots att resultaten av studien och en hel del uppmärksamhet från media och kvinnor i världen, tillverkare av tabletter betona att Yasmin är utformad för att förhindra graviditet och inte bidrar till viktminskning. Tar hormonella preventivmedel, kvinnor bör vara redo att mycket snart kommer att börja gå upp i vikt. Dessutom, hormoner orsaka en ökad aptit. Kvinnor är fortfarande inget annat än att kontrollera mängden mat som konsumeras, för att minska antalet kalorier och att luta mer på vegetabilisk mat. Du behöver också regelbunden motion. Detta kan vara löpning, promenader, simning, gym etc. motion bör ta minst en timme om dagen.

Om viktökning är oacceptabla för dig, ska du vägra p-piller och använda alternativ. Mest tillförlitliga: att använda kondom (som även skyddar dig mot sexuellt överförbara infektioner) och Marinen. Kondomer är ganska dyrt. Om sexuell partner är konstant och tillförlitlig, intrauterin enheten (IUD) kommer vara den bästa lösningen, som kommer att skydda dig från graviditeten och kommer inte att påverka din vikt.

Effekt

Den huvudsakliga effekten av läkemedlet Yarin - preventivmedel. För 6 månader av antagning, jag var lugn för att det kommer inte vara en oönskad graviditet. Och det visade sig, läkemedlet skyddar mot befruktning. Förutom att den preventiva effekten, Yarina hjälpte mig att justera menstruationscykeln. Innan du tar emot Yarina cykeln var instabil: 26 dagar, även 35. Det störde mig. Hato nu menstruationen kommer dag till dag. De blev också mindre smärtsam och kortlivade. Detta är också ett stort plus.

från den positiva effekten av Yarina på min kropp, jag kan också notera: mitt humör har förbättrats, mitt hår har blivit mindre fet på rötter, huden på mitt ansikte har blivit en mer naturlig färg, det var irritation innan.

Förresten, många kvinnor är rädda att gå upp i vikt medan du tar hormonella läkemedel. Jag sådan inte hända, vikten förblir densamma.

Negativa effekter

I Tillägg till proffsen, de läkemedel Yarin jag märkte mer och betydande nackdelar. Det första som uppmärksammade mig från början, så det är huvudvärk. De startade om den första veckan i receptionen, inte varje dag, naturligtvis, men ändå började det att bry mig. Någonstans efter den första pausen för en vecka, smärtan blev mycket mindre vanligt, stannade upp helt och hållet. Det var en period av anpassning till drogen. En annan om två månader i början av receptionen att jag var orolig för sällan förstoppning, ibland till och med tvungen att spara laxermedel. Men, då detta också passerat.

Utgång

För att sammanfatta, jag kommer att säga att läkemedlet Yarino, men dyrt, men ett bra preventivmedel, men fortfarande finns det biverkningar.

Jag kan inte rekommendera det till alla kvinnor, det är bättre att välja hormonella läkemedel individuellt. Men, jag har i pannan, glatt.


Yasmin recensioner

Jag accepterar Yarinu 2 år. Märkt att utöver den preventiva effekten av läkemedlet har andra fördelar. För några månader var jag diskuterar huruvida eller inte att ta p-piller. Hört en hel del negativa recensioner och jag var rädd för alla typer av biverkningar. Men en sak som jag drivit. Inte ens i tonåren, problem med utslag i ansiktet, med försiktig hand, jag har 27 år plötsligt har utslag i ansiktet. Jag har gjort en hel del insatser för att bekämpa dem, jag var också en kosmetolog och hudläkare behandlas. Men 100% resultatet inte var det.

Någonstans hade jag hört att hormonella preventivmedel hjälp för att bli av med utslag. Jag bestämde mig för att konsultera en gynekolog. Läkaren rekommenderade Yarinu och sade att det bidrar till att ta bort sådana problem och då bestämde jag mig för att prova det. Biverkningar har jag för två år dök upp. Men fördelarna kommer att diskutera. Jag har etablerat en varje månad och nu menstruation är smärtfri. Vikt stabil, även pounds inte fick. Det enda som har ökat Bröst, hälften en storlek, men för mig som är ett plus )) Libido har inte minskat! Och viktigast av allt för mig - jag glömde helt bort utslag! Dessutom är jag inte längre orolig för oönskade graviditeter, eftersom effekten av Yasmin är mycket hög. Jag yasmin var perfekt !!! Köp yasmin på nätet !

Tjejer som jag vill råda dig p-piller yasmin. De kan förlita sig på, kommer inte att misslyckas. De är inte fettbildande, håret inte växer där det inte är nödvändigt, och Vice versa. Den vätska som ackumuleras inte i kroppen växer bra naglar smärtfritt att passera tid. De säljs i en förpackning om 3 månader, du kan köpa en, men lönsam omedelbart 3-pack det är en liner det hela är mycket detaljerad skrivs. Jag dricker det i 4 år och jag gillar det. Här bestämde sig för att kontakta dig. Som jag sa min gynekolog, mest moderna p-piller. Kanske det finns bra p-piller, men ärligt talat har jag provat flera andra och bosatte sig på Arenan. Men ändå, innan du köper, se till att rådgöra med din gynekolog, eftersom det inte är en kontraindikation. Kvinnors hälsa är dyrare.

Nyligen bestämde sig för att byta till en mer moderna preventivmedel. Tvekade mellan modern Spiral och p-piller. Sedan bestämde att ett främmande organ i kroppen är inte bra, och valde p-piller, yasmin. Jag måste säga, de är inte dyra, men det är bättre att inte spara på din hälsa. Öppnade lådan och hittade en blister med 21 tabletter, instruktioner för användning och speciella lilla låda för en blister. Förmodligen, för att bättre ta alltid tabletterna med dig. Undervisning i form av fett böcker på två språk, mycket i detalj alla är målade: sammansättning av piller, farmakologiska egenskaper, regler för antagning, kontraindikationer, vad du gör i en nödsituation, biverkningar. På blisterkartan med tabletterna som orsakas regim, som är också mycket bekvämt. Jag tyckte att en låg dos av läkemedlet, dvs. hormonella effekter på kroppen är minimal. En annan tyckte att tabletterna innehöll ett ämne som kan förhindra viktökning och ödem-relaterade hormoner som orsakas av vätskeansamling. Håller med om att det är mycket viktigt för kvinnor att inte få extra pounds och fortfarande vara ett säkert sätt försäkrad mot oönskad graviditet. Dessa piller hjälpa till att minska symptomen av akne (finnar), fet hud och hår. Detta faktum redan är markerat. Om du var tvungen att tvätta håret en dag, nu 2 gånger i veckan är tillräckligt.